Ben je benieuwd hoe je op een simpele manier een zomers tintje kunt creëren met glazen flesjes? Lees dan dit blog en zie hoe je eenvoudig je huis en tuin in zomerse sferen kunt omtoveren. Wie wil er nou geen eye catcher in huis?

creatief met glas - zelf vaas maken

Fleurige bloemen in een glazen fles 

Elk interieur knapt op van een mooie vaas met bloemen. Bloemen creëren een bepaalde vrolijke sfeer op tafel en door deze te combineren met leuke vaasjes maak je het plaatje helemaal compleet. Kies bijvoorbeeld voor fleurige/kleurige bloemen voor een echt zomers gevoel. Het is eenvoudig te maken en het ziet er modern en stijlvol uit, zowel thuis als in je restaurant of winkel.

Wat heb je nodig?

– 3 glazen flessen (bijv. 500ml likeurfles )
– Bloemen naar keuze
– Lint of touw

Hoe maak je het?
Zet de 3 flessen naast elkaar en bind deze vervolgens aan elkaar met een leuk lint en/of touw. Doe daarna water in de flessen en zet de bloemen erin. Natuurlijk wel even schuin afsnijden, zodat je er langer plezier van hebt. In slechts een paar minuten heb je een prachtige eye catcher die je meteen een zomers gevoel geeft.

Tip: Je kunt uiteraard ook meer dan 3 flessen gebruiken, of juist minder. Varieer met verschillende glazen flesjes voor een speels effect!

Variatie met kaarsen 

Je kunt in deze decoratie natuurlijk de bloemen gemakkelijk vervangen door kaarsen. Op die manier creëer je een warmere sfeer die bijvoorbeeld goed van pas komt tijdens de wintermaanden of tijdens zwoele zomeravonden.

creatief met glas - kaarsen in fles

Wat heb je nodig?

– 3 glazen flessen (bijv. 200ml krophalsfles)
– Kaarsen naar keuze
– Lint of touw

Hoe maak je het?
Zet de 3 flessen naast elkaar en bindt deze vervolgens aan elkaar met een leuk lint en/of touw. Doe vervolgens de kaarsen in de flessen en zorg dat deze goed vast blijven zitten in de flessenhals voordat je de kaarsen aansteekt.

Categorieën: Uncategorized