Creatief met miniatuur potjes

Een leuk voorbeeld om creatief met miniatuur aan de slag te gaan, is een origineel cadeautje. Een geluksflesje of wensflesje bijvoorbeeld. Een geluksflesje is van oorsprong afkomstig uit Peru en men geeft zo’n flesje aan iemand die je geluk toe wenst. Je kunt ook wat snoepjes in het potje doen met een deksel of doe er een klein plantje in. Samen met een kaartje of een etiketje heb al snel iets leuks om weg te geven. Een cadeautje is immers klein maar fijn.

Met een paar ontbijtpotjes zet je iets leuks en creatiefs op tafel. Neem bijvoorbeeld een mini potje jam en een met boter en serveer het bij het ontbijt.

Miniatuurflessen als product of promotiemateriaal

Naast het gebruik als geschenk, kun je met een miniatuurflesje ook uitstekend je product in het klein verkopen. Bijvoorbeeld aroma of likeurtjes zijn een voorbeeld hiervan. Sommige bekende partydrinks gebruiken dit soort flesjes zelfs als hun hoofdproduct. Voor duurdere dranken zoals whisky, kan er ook een proefpakket gemaakt worden van een paar miniatuurflesjes die verschillende soorten whisky bevatten.

Miniatuurflessen

Miniatuurflessen zijn dan ook zeer geschikt voor samples van drank. Zo zie je wel eens bij een slijterij een miniatuurflesje staan bij een drank zodat je die kunt proberen. Ze zijn dan ook zeer geschikt om te vullen met proefmonsters van onder andere nieuwe of zelfgestookte drank. Je kunt de samples dan ook bedrukken met een eigen etiket en het gebruiken als ideaal promotiemateriaal om je product onder de aandacht te brengen.

Of gebruik de miniatuurflessen als origineel bedankje om aan gasten te geven. Dit is een leuke en originele manier om mensen te bedanken na bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of bruiloft. Ook als relatiegeschenk kunnen miniatuurflesjes op creatieve wijze gebruikt worden.

Meer weten? Bekijk hier het actuele aanbod miniatuurflessen en miniatuurpotjes van Glazenflessenenpotten.nl

Categorieën: Uncategorized